0745300322office@sticla-vopsita.ro

Blog

Home / Blog

Alternative pentru bufeturile din bucatarie – Partea 1

Blaturile din sticla sunt un relativ nou-venit in acest domeniu, desi ele exista de mai multa vreme intr-o forma sau alta. Sticla este un material grozav pentru blaturile de bucatarie, si grosimile straturilor de sticla utilizate ca blaturi le confera acestora o rezistenta care este dificil de egalat de multe alte materiale. Utilizand sticla aproape ca va asigura un raspuns pozitiv de la oricine va viziteaza bucataria.

Remodelarea bucatariei I

Remodelarea bucatariei este acel gen de proiect care tinde sa apara mult mai des pe lista de imbunatatiri ce pot fi aduse casei, decat altele. Motivele pentru acest fapt pot fi multiple, in unele cazuri este vorba de achizitionarea unor electrocasnice mai noi care arata diferit, si ca atare trebuie schimbat putin decorul pentru ca acestea sa ‘placa’ ochiului; intr-un alt caz remodelarea bucatariei poate fi parte dintr-un proiect mai masiv de remodelare a intregii case, sau poate bucatariile sunt remodelate mai des doarece acestea sunt cele mai agresate din punct de vedere fizic cu maxime de caldura, aburi, lame ascutite si ciocane pentru carne.

Trend-uri in design-ul interior contemporan

Trend-urile de design interior curente parca sunt mai multe decat au fost vreodata, fiecare menit sa serveasca dorintelor oricarei nise a publicului, oricarui proprietar cu o idee nastrusnica, dar totusi au ceva in comun.

Intretinerea sticlei

Chiuvetele de baie din sticla dau foarte bine, dar asta este adevarat doar cata vreme nu sunt pline de amprente. Usile de sticla de la cabinele de dus pot face si o baie mica sa para mai incapatoare decat este, cata vreme acestea nu sunt pline de urme de sapun. Minunatele ferestre care dau voie luminii sa inunde living-ul dumneavoastra nu vor lasa aceeasi impresie cand sunt acoperite cu un strat de praf.

Decorarea scarilor

Scarile sunt o caracteristica usor de remarcat in orice casa, cu toate acestea ele sunt adesea ignorate la capitolul decor. Dintr-un motiv sau altul ele sunt ignorate si asta duce la case cu scari simple, cand cu doar foarte putin efort ar putea deveni parte integranta din tema decorului dumneavoastra interior.

Podele din sticla

O podea de sticla poate fi privita si ca un tavan de sticla, mai ales daca se gaseste deasupra bibliotecii, unde nimic nu este mai apreciat decat lumina naturala.
12
page 1 of 2
Contact

Lasati-ne un mesaj.