0745300322office@sticla-vopsita.ro

Remodelarea bucatariei IV

Home / Articole / Remodelarea bucatariei IV
Am ajuns la finalul seriei noastre de articole in care discutam pasii necesari pentru remodelarea bucatariei, am trecut prin cautat inspiratie (Remodelarea bucatariei – Partea 1), schitat idei (Remodelarea bucatariei – Partea 2) si apoi definit si finalizat acele idei (Remodelarea bucatariei – Partea 3). Iata ca toate lucrurile trebuie sa aiba si un final si astazi vom discuta ultimii doi pasi ai acestui proces.

Pasul 9: Pregatiti-va pentru demolari

Acum ca toate sunt aranjate si pregatite, va trebui sa eliberati bucataria curenta. Goliti dulapurile si toate obiectele care nu sunt necesare ar fi bine sa le puneti in cutii si sa le depozitati undeva unde nu vor fi deranjate pe durata remodelarii. Daca veti trai in casa pe timpul remodelarii, atunci ar fi ideal sa va incropiti o bucatarie temporara intr-o alta camera pentru a va usura situatia.

Daca alegeti sa traiti in casa pe timpul remodelarii, atunci va trebui sa va pregatiti si sa organizati foarte bine lantul logistic necesar. Vorbiti cu constructorul ales pentru a cunoaste detalii legate de proiect, stiti cat de des va va putea da noutati, daca va trebui sa fiti prezent acasa in diferite momente ale procesului – cum ar fi demolarea propriu-zisa sau plasarea podelei, ce se va intampla cu praful si daramaturile rezultate, si orice alta intrebare pe care-o aveti.

Cunoscand toate acestea veti putea sa va creati un set de asteptari realist, si intregul proces va fi mai usor.

Pasul 10: Rezolvatul micilor probleme ce vor aparea in mod inevitabil

Este practic imposibil ca totul sa mearga ideal, intotdeauna apar mici lucruri care fie lipsesc, nu au iesit bine, sau pur si simplu sunt uitate. Acestea pot fi orice, de la lipsa unui intrerupator de lumina, la o discrepanta intre podea si perete, locuri unde vopseaua trebuie retusata, intelegeti ideea.

Daca puteti sa le reparati dumneavoastra, nici o problema, dar daca lucrurile vor necesita noi vizite ale constructorilor atunci nu va trebui sa fiti mirat. Pregatiti-va pentru cel putin inca o vizita de la constructor dupa ce totul se va termina. Nu este obligatoriu vina cuiva, cateodata lucruri se uita, asa ca e o idee buna sa intomiti o lista cu lipsurile observate si sa le corectati treptat.

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.