0745300322office@sticla-vopsita.ro

Remodelarea bucatariei III

Home / Articole / Remodelarea bucatariei III
Iata-ne la partea a treia din discutia noastra despre pasii necesari de facut, cand este vorba de remodelarea bucatariei. Daca in prima parte (Remodelarea bucatariei – Partea 1) am pornit cautand inspiratie pentru un stil personal, si in a doua am inceput sa creionam in mare aspectul noii bucatarii, in acest articol vom incepe sa luam deciziile finale.

 

Pasul 6: Specificatiile finisarilor, armaturilor si a accesoriilor

In acest moment va trebui sa formulati alegerile finale vis-a-vis de diferitele componente mentionate in titlu. Aceste alegeri finale vor trebui sa acopere urmatoarele componente:

  • tipul de constructie al dulapurilor, tipul de usa al acestora, finisarea si culoarea lor;
  • materialul ales pentru blaturile de bucatarie;
  • frigiderul, precum si celelalte electrocasnice;
  • chiuveta si tot ce tine de aceasta;
  • corpurile de iluminat;
  • podeaua;
  • mobilierul.

Pasul 7: Lucrati la documentele dezvoltarii design-ului si al constructiei

In acest stadiu va trebui sa finalizati design-ul si sa pregatiti planurile care vor include dimensiuni, distante precum si alte detalii cum ar fi scheme electrice sau mecanice – daca este cazul.

Motivul pentru care la Pasul 6 trebuie sa clarificati atatea alegeri este pentru ca la Pasul 7, toate acele alegeri vor intra in joc. Toata constructia se va face cu acele alegeri in minte, si in cazul in care angajati pe cineva pentru acest proiect, pretul final va fi influentat de alegerile de la Pasul 6.

Pasul 8: Cereti preturi estimative de la mai multi constructori

E adevarat ca acest pas nu ar trebui sa fie neaparat plasat aici, el poate avea loc si mai devreme in proces, deoarece depinde foarte mult de ce aveti nevoie. Pentru un lucru simplu acesta poate veni mai devreme, dar pentru o remodelare completa, este bine sa aveti toate detaliile de mai sus puse la punct pentru a putea avea o idee mult mai buna de cat ar trebui sa coste in final. Prezentati toate cele de mai sus constructorului, si acesta va va putea da un pret cat de corect posibil. Evident si in aceasta situatie ca si in altele, este considerata o idee buna sa intrebati mai multi constructori in acest stadiu, cel putin trei este de obicei cifra ideala.

Mai avem de discutat doar doi pasi, ne vedem data viitoare.

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.