0745300322office@sticla-vopsita.ro

Remodelarea bucatariei II

Home / Articole / Remodelarea bucatariei II
In articolul de azi continuam sa discutam despre pasii pe care ar trebui sa-i urmati atunci cand v-ati decis sa va remodelati bucataria; in articolul precedent (Remodelarea bucatariei – Partea 1) am discutat despre cautatul si adunatul de inspiratie, explorarea in detaliu a stilului preferat si apoi trasarea unui buget preliminar.

Pasul 4: Apelati la ajutorul unor profesionisti

Majoritatea oamenilor vor avea nevoie sa apeleze la ajutorul unor mesteri profesionisti pentru mai totul ce tine de remodelare, totusi chiar si cei pasionati de a face totul cu mana lor – do it yourself, cum ar spune englezii – vor avea nevoie la un moment dat de ajutorul unui profesionist. Fie ca e vorba doar de un reprezentant de vanzari sau ca veti avea nevoie de un instalator sau de un electrician, o idee buna este sa cereti referinte de la prieteni sau colegi care au avut experiente recente cu diferiti profesionisti.

Depinzand de nivelul dumneavoastra de cunostinte si abilitati cu uneltele, veti putea alege intre a colabora fie cu un arhitect sau designer, fie cu muncitori sau un contractor. Alegerea profesionistului este un lucru total diferit totusi, despre care vom vorbi intr-un articol viitor.

Pasul 5: Intocmirea unei scheme a viitorului design

Una sau mai multe scheme vor deveni necesare pentru a creiona mai bine imaginea viitoarei bucatarii, si mai important, pentru a fi sigur ca exista suficient spatiu pentru toate cele ce se vor a fi introduse. In acelasi timp la acest pas puteti discuta despre palete de culori, finisari, dulapuri, faianta, daca puneti gresie sau altceva pe podea, precum si materiale pentru blaturile de bucatarie.

Acesta este si momentul in care trebuie sa va ganditi la materialele necesare, tipul si cantitatea acestora, nu uitati sa calculati o marja de eroare cand e vorba de orice, e mai bine sa ramaneti cu o cutie sau doua de faianta, decat sa fiti cu una sau doua in minus. Mai este important sa luati in considerare spatiul ocupat de noile instalatii – daca este cazul – daca nu, atunci spatiul ocupat de instalatia curenta, atat cea de apa cat si cea electrica, este foarte important.

La acest pas este primul moment in care bugetul preliminar creat la Pasul 3 va incepe sa sufere modificari, si cel mai probabil nu va fi ultima oara.

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.