0745300322office@sticla-vopsita.ro

Remodelarea bucatariei I

Home / Articole / Remodelarea bucatariei I
Remodelarea bucatariei este acel gen de proiect care tinde sa apara mult mai des pe lista de imbunatatiri ce pot fi aduse casei, decat altele. Motivele pentru acest fapt pot fi multiple, in unele cazuri este vorba de achizitionarea unor electrocasnice mai noi care arata diferit, si ca atare trebuie schimbat putin decorul pentru ca acestea sa ‘placa’ ochiului; intr-un alt caz remodelarea bucatariei poate fi parte dintr-un proiect mai masiv de remodelare a intregii case, sau poate bucatariile sunt remodelate mai des doarece acestea sunt cele mai agresate din punct de vedere fizic cu maxime de caldura, aburi, lame ascutite si ciocane pentru carne.

Dupa ce v-ati decis ca a venit vremea sa va remodelati bucataria, puteti pica in una din doua tabere principale: una dintre ele este cea care incepe sa adune informatie si idei, sub forma de imagini din reviste sau de pe Internet, iar cealalta este cea care incepe prin a cauta electrocasnice noi ca apoi sa construiasca bucataria in jurul lor. Ambele tabere vin cu avantajele si dezavantajele lor, dar noi vom porni discutia altfel, si va discuta intreaga problema sub forma unei serii de pasi pe care ar fi indicat sa-i urmati.

Pasul 1: Cautati si adunati inspiratie

Primul pas, foarte simplu, nu implica investitie financiara de nici un fel, doar timp. Trebuie sa va gasiti stilul pe care-l vreti pentru bucataria dumneavoastra, deci trebuie sa cautati si sa vedeti exemple. Pentru acest lucru revistele de specialitate sunt grozave – totusi acelea costa – pe de alta parte cu ajutorul Internetului veti avea acces la mai multe poze, imagini si potentiale design-uri decat pot fi oferite de toate revistele globului.

Pasul 2: Explorati detaliile stilului ales

Indiferent daca preferati stilul modern, clasic, traditional, sau oricare altul, trebuie sa aveti mai multe detalii gata inainte de a porni la drum. Acesta este momentul in care trebuie sa va ganditi ce fel de podea veti vrea, sau daca vreti o bucatarie monocolor, sau una facuta din lemn natural.

Pasul 3: Formulati un buget preliminar

Bugetul preliminar incepe sa se contureze in momentul in care aveti majoritatea detaliilor de la Pasul 2 cunoscute. Acesta se va modifica, cu siguranta, dar este bine sa aveti o cifra aproximativa cu care puteti lucra. Bugetul dumenavoastra va fi intr-o lupta constant cu ce anume doriti sa realizati, cu timpul va trebui sa reconciliati unul cu celalalt pentru a atinge un rezultat.

Continuam intr-un articol viitor…

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.