0745300322office@sticla-vopsita.ro

Intretinerea sticlei

Home / Articole / Intretinerea sticlei
Chiuvetele de baie din sticla dau foarte bine, dar asta este adevarat doar cata vreme nu sunt pline de amprente. Usile de sticla de la cabinele de dus pot face si o baie mica sa para mai incapatoare decat este, cata vreme acestea nu sunt pline de urme de sapun. Minunatele ferestre care dau voie luminii sa inunde living-ul dumneavoastra nu vor lasa aceeasi impresie cand sunt acoperite cu un strat de praf.

Exemplele de mai sus sunt desigur, doar cateva exemple generale si foarte populare, de aplicatii ale sticlei in casa moderna. Dar aceleasi probleme sunt valabile si pentru alte aplicatii ale sticlei in casa, fie ca este vorba de podele de sticla, scari de sticla, sau decoratiuni, deci haideti sa ne uitam la cateva tehnici de intretinere a sticlei.

Curatarea zilnica este cea mai buna metoda de a combate urmele de sapun de pe sticla cabinei de dus. Stergeti sticla de sus in jos cu un burete pentru curatat sticla dupa fiecare utilizare si daca descoperiti urme de apa – acestea pot aparea si cu intretinere regulata – atunci cel mai probabil cauza este apa dura. Un filtru de apa dura ar trebui sa rezolve aceasta problema.

Chiuvetele din sticla sunt cu adevarat frumoase, si cu siguranta atrag ochiul, dar acest lucru este o sabie cu doua taisuri; trebuie sa mentionam faptul ca aceste aplicatii sunt si foarte delicate, deci cand e vorba de curatarea lor este indicata evitarea utilizarii agentilor de curatat abrazivi sau a unor bureti cu suprafata abraziva, care pot zgaria suprafata sticlei. Din nou cea mai buna metoda de a intretine o chiuveta din sticla este ca aceasta sa fie stearsa si uscata dupa fiecare utilizare si urmele de apa sa fie sterse cu o substanta de curatat sticla slaba.

In ceea ce priveste ce substante sa utilizati cand spalati sticla, e foarte posibil ca majoritatea produselor din comert sa nu fie tocmai ideala – in mod special evitati produsele pe baza de clor.

O simpla solutie din otet alb poate fi mult mai utila decat un produs scump specializat.

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.