0745300322office@sticla-vopsita.ro

Decorarea scarilor

Home / Articole / Decorarea scarilor
Scarile sunt o caracteristica usor de remarcat in orice casa, cu toate acestea ele sunt adesea ignorate la capitolul decor. Dintr-un motiv sau altul ele sunt ignorate si asta duce la case cu scari simple, cand cu doar foarte putin efort ar putea deveni parte integranta din tema decorului dumneavoastra interior.

Functia scarilor in casa dumneavoastra este cea de tranzitie, fac trecerea dintr-un spatiu intr-un altul, iar cand aceasta tranzitie are loc, este important ca tema decorului dumneavoastra sa continue in timpul ei.

In situatiile in care acest lucru nu se intampla, dupa cum spuneam mai sus in majoritatea situatiilor, lipsa prezentei decorului va cauza o intrerupere in felul in care acesta curge prin casa dumneavoastra.

Asa cum scarile conduc dintr-o incapare in ala, ele pot actiona si ca un soi de ambasador al temei decorului dumneavoastra, nu le mai ignorati. Pentru a ajuta in acest scop, in urmatoarele pasaje va vom oferi cateva idei in legatura cu ce se poate face cu scarile din casa dumneavoastra.

Vom incepe probabil cu cea mai simpla optiune, in cele mai multe cazuri scarile vor avea cel putin un perete care sa le sustina, caz in care acest perete poate fi utilizat pentru a agata tablouri, postere sau poze cu familia dumneavoastra.

O alta intamplare comuna este aceea in care spatiul de sub scari este ignorat si tinde sa devina o zona de depozitat diferite obiecte. Daca acele obiecte nu trebuie sa stea acolo le puteti inlocui cu niste articole de mobilier practice, si eventual sa vopsiti peretele intr-o culoare foarte vivace.

Atunci cand arta sau piesele de mobilier nu sunt exact pe gustul dumneavoastra, va puteti face un suport de sticle de vin intr-un perete de tranzitie, sau il puteti placa cu piatra rustica.

Dar desigur exemple si idei sunt la fel de variate pe cate stiluri de decor exista, totusi exemplele de mai sus presupun scari traditionale, dar puteti scapa de nevoia de a le decora daca va instalati scari din sticla. Evident acest lucru este valabil doar daca ele se vor preta cu ideea generala pe care o aveti pentru decorul caminului dumneavoastra, dar daca se poate, ele va vor oferi atat un aspect interesant si misterios, precum si va vor scuti de nevoia de a le decora din moment ce vor fi transparente, decorul din jurul lor va fi vizibil.

Scari din sticla

Recommended Posts
Contact

Lasati-ne un mesaj.